سود مایع (هیدروکسید سدیم) یک قلیایی همه کاره است. مصارف اصلی آن در تولید خمیر و کاغذ ، آلومینا ، صابون و مواد شوینده ، فرآورده های نفتی و تولید مواد شیمیایی است. سایر کاربردها شامل تصفیه آب ، مواد غذایی ، منسوجات ، فرآوری فلز ، معدن ، ساخت شیشه و موارد دیگر است. حدود سه چهارم تقاضای مصرف نهایی رشد تولید ناخالص داخلی را دنبال می کند.
یکی از بزرگترین مصرف کنندگان سود مایع صنعت خمیر و کاغذ است که از آن در فرآیندهای خمیر و سفید کننده ، تزریق کاغذهای زباله و تصفیه آب استفاده می شود. رشد جهانی محدود به سطح تولید ناخالص داخلی است. سوداستیک در ساخت آلومینیوم استفاده می شود
جرم مولی: 39.997 گرم در مول
فرمول: NaOH
تراکم: 2.13 گرم در سانتی متر مربع
نقطه ذوب: 318 درجه سانتی گراد
معدن
ساخت شیشه
شونده ها
صنعت کاغذ سازی
مواد غذایی
منسوجات
از هیدروکسید سدیم برای ساخت صابون و انواع مواد شوینده مورد استفاده در منازل و مصارف تجاری استفاده می شود. سفید کننده کلر با ترکیب کلر و هیدروکسید سدیم تولید می شود. پاک کننده هایی را که حاوی هیدروکسید سدیم هستند ، چربی ها و گریس هایی را که می توانند لوله ها را به صابون بسته کنند ، تبدیل می کنند و در آب حل می شوند.
هیدروکسید سدیم برای کمک به تولید انواع داروها و محصولات دارویی از داروهای تسکین دهنده درد مانند آسپرین گرفته تا ضد انعقاد کننده هایی که می توانند در جلوگیری از لخته شدن خون کمک کنند ، به داروهای کاهش دهنده کلسترول کمک می کنند.
در بخش انرژی از هیدروکسید سدیم در تولید سلول های سوخت استفاده می شود. سلول های سوخت مانند باتری ها برای تولید پاک و کارآمد برق برای طیف وسیعی از کاربردها از جمله حمل و نقل کار می کنند. انتقال مواد؛ و برنامه های پشتیبان گیری ثابت ، قابل حمل و اضطراری رزین های اپوکسی که با هیدروکسید سدیم تولید می شوند در توربین های بادی استفاده می شوند.
تأسیسات تصفیه آب شهری از هیدروکسید سدیم برای کنترل اسیدیته آب و کمک به حذف فلزات سنگین از آب استفاده می کند. از هیدروکسید سدیم همچنین برای تولید هیپوکلریت سدیم ، یک ماده ضد عفونی کننده آب استفاده می شود.
هیدروکسید سدیم در بسیاری از برنامه های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد ، مانند پختن غذاهایی مانند زیتون یا کمک به پیش بندهای قهوه ای به سبک باواریا ، باعث خرد شدن ویژگی مشخص آنها می شود. هیدروکسید سدیم برای از بین بردن پوست از گوجه فرنگی ، سیب زمینی و سایر میوه ها و سبزیجات برای کنسرو استفاده می شود و همچنین به عنوان ماده ای در مواد نگهدارنده مواد غذایی است که به جلوگیری از رشد قالب و باکتری در مواد غذایی کمک می کند.
در بسیاری از مراحل ساخت کاغذ ، چوب با محلول حاوی سولفید سدیم و هیدروکسید سدیم درمان می شود. این کمک می کند تا بیشتر مواد ناخواسته در چوب حل شود و سلولز نسبتاً خالص باقی بماند که اساس کاغذ را تشکیل می دهد. در فرآیند بازیافت کاغذ ، از هیدروکسید سدیم برای جدا کردن جوهر از الیاف کاغذ استفاده می شود که اجازه می دهد مجدداً از الیاف کاغذ استفاده شود.
همچنین از هیدروکسید سدیم برای تصفیه مواد اولیه برای محصولات چوبی مانند کابینت و مبلمان و در سفید کردن و تمیز کردن چوب استفاده می شود.
از هیدروکسید سدیم برای استخراج آلومینا از مواد معدنی طبیعی استفاده می شود. آلومینا در ساخت آلومینیوم و انواع محصولات مختلف از جمله فویل ، قوطی ، ظروف آشپزخانه ، لیوان آبجو و قطعات هواپیما استفاده می شود. در ساخت و ساز ، از آلومینیوم در موادی استفاده شده است که نمای ساختمان و قاب پنجره را فعال می کند.
هیدروکسید سدیم در بسیاری از فرآیندهای صنعتی و ساخت دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. از آن برای ساختن ریون ، اسپندکس ، مواد منفجره ، رزین های اپوکسی ، رنگ ها ، شیشه و سرامیک استفاده می شود. همچنین در صنایع نساجی برای ساختن رنگها ، فرآوری پارچه های نخی و شستشو و سفید کردن و همچنین در تمیز کردن و پردازش فلزات ، روکش اکسید ، آبکاری و استخراج الکترولیتی مورد استفاده قرار می گیرد.
اسید بوریک و نمک بورات سدیم سموم دفع آفات هستند که در طبیعت و بسیاری از محصولات آن را می توان یافت. Borax یکی از محصولات متداول است. اسید بوریک و نمکهای سدیم آن هر دو بور را با روشهای مختلف ترکیب می کنند. به طور کلی ، سمیت آنها هر یک به میزان بور موجود در آن بستگی دارد.از اسید بوریک و نمکهای سدیم آن می توان برای کنترل طیف گسترده آفات استفاده کرد. اینها شامل حشرات ، عنکبوتها ، کنه ها ، جلبک ها ، قالب ها ، قارچ ها و علفهای هرز است. محصولاتی که حاوی اسید بوریک هستند از سال 1948 برای استفاده در ایالات متحده ثبت شده اند.
فرمول: H3BO3
جرم مولی: 61.83 گرم در مول
نقطه ذوب: 170.9 درجه سانتی گراد
PH: 5.1
محصولات حاوی اسید بوریک می توانند مایعات ، گرانول ها ، گلوله ها ، قرص ها ، پودرهای خیس کننده ، گرد و غبار ، میله یا طعمه باشند. از آنها در منازل مانند خانه ها ، بیمارستان ها و ساختمان های تجاری در داخل خانه استفاده می شود. آنها همچنین در مناطق مسکونی در فضای باز ، سیستم فاضلاب ، و در محصولات غذایی و غیر غذایی استفاده می شوند. بیش از پانصد محصول با اسید بوریک در ایالات متحده به فروش می رسد. چندین محصول غیر سموم دفع آفات حاوی اسید بوریک شامل اصلاح خاک ، کودهای شیمیایی ، پاک کننده های خانگی ، مواد شوینده لباسشویی و محصولات مراقبت شخصی است.
اسید بوریک در صورت خوردن آن می تواند حشرات را از بین ببرد. این کار معده آنها را مختل می کند و می تواند بر سیستم عصبی آنها تأثیر بگذارد. همچنین می تواند قسمت بیرونی حشرات را خراشیده و آسیب ببیند. اسید بوریک و بوراکس ، یک نمک بورات سدیم ، می توانند گیاهان را با خشک شدن آنها از بین ببرند. متابولیت سدیم ، یکی دیگر از نمک بورات سدیم ، گیاهان را از تولید انرژی مورد نیاز از نور متوقف می کند. اسید بوریک همچنین می تواند رشد قارچ ها مانند قالب را متوقف کند. از تکثیر آنها جلوگیری می کند.
اگر در حال استفاده از اسید بوریک هستید و می توانید آن را روی پوست خود قرار دهید ، در چشم خود تنفس کرده یا به طور تصادفی محصولی را بخورید می توانید در معرض دید قرار بگیرید. این امر همچنین می تواند رخ دهد اگر مقداری روی دست خود بیایید و بدون اینکه ابتدا دست خود را بشویید ، بخورید یا سیگار بزنید. اگر محصولات در دسترس کودکان یا حیوانات خانگی باشد ، می توان در معرض نور قرار داد. با رعایت تمام دستورالعمل های برچسب ، می توانید در معرض قرار گرفتن در معرض اسید بوریک محدود کنید.
اسید بوریک در صورت خوردن یا در صورت تماس با پوست از نظر سمیت کم است. با این حال ، به شکل بوراکس ، می تواند برای چشم فاسد شود. بوراکس همچنین می تواند برای پوست تحریک کننده باشد. افرادی که اسید بوریک خورده اند دچار حالت تهوع ، استفراغ ، درد معده و اسهال شده اند. اسهال و استفراغ ممکن است رنگ آبی-سبز داشته باشد. خوردن مقادیر شدید منجر به “خرچنگ آب پز” قرمز مانند بثورات پوستی و به دنبال آن ریزش پوست می شود. افرادی که در بوراکس نفس می کشیدند دهان ، بینی و گلو خشک داشتند. سرفه ، گلودرد ، تنگی نفس و خونریزی بینی نیز گزارش شده است. نوزادان در معرض آفت کش ها قرار دارند. برخی از نوزادانی که مقادیر زیادی اسید بوریک خورده اند نیز دارای اثرات سیستم عصبی هستند. اینها شامل حالتهای غیر طبیعی ، تشنج ، سردرگمی و اغما است.
اسید بوریک به روش مشابهی روی حیوانات تأثیر می گذارد. در صورت خوردن ، علائم مسمومیت در حیوانات می توانند ظرف 2 ساعت شروع شوند. برای اطلاعات بیشتر به برگه اطلاعات مربوط به حیوانات خانگی و استفاده از سموم دفع آفات مراجعه کنید.
اسید بوریک در صورت خوردن می تواند به سرعت وارد بدن شود. با تماس پوستی ضعیف جذب می شود مگر اینکه پوست آسیب دیده باشد. مطالعات انجام شده با کارگران و موشها نشان داد که در صورت استنشاق اسید بوریک نیز قابل جذب است. اما مشخص نیست که چه مقدار مستقیماً در ریه ها جذب می شود و چه مقدار از ریه ها پاک شده و بلعیده می شود. هنگامی که داخل بدن ، اسید بوریک به طور کلی در بدن به طور مساوی حرکت می کند. با این حال ، این ماده در استخوان قابل ذخیره است و به طور کلی در بافتهای چربی در سطوح پایین تری یافت می شود. هیچ مدرکی مبنی بر تجزیه اسید بوریک در بدن وجود ندارد. اکثر اسید بوریک بدن در طی چهار روز در ادرار از بین می رود.
نه. آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده (EPA) نتیجه گرفت که اسید بوریک احتمالاً برای انسان سرطان زا نیست. در برخی آزمایشات ، موش و موش به مدت دو سال اسید بوریک و بوراکس تغذیه شدند. هیچ مدرکی مبنی بر وجود اسید بوریک یا بوراکس باعث سرطان یافت نشد.
مطالعات انجام شده با کارگرانی که در حال تنفس بوراکس بودند هیچ اثر تنفسی طولانی مدت را نشان نداد. با این حال ، مصرف طولانی مدت اسید بوریک منجر به استفراغ ، حالت تهوع ، اسهال و درد معده شده است. این اغلب با سردرد ، تب ، لرزش ، پیچ خوردگی ، کمبود انرژی و ضعف همراه است. همچنین بثورات پوستی ، لایه برداری و زخم نیز گزارش شده است. موارد جدی از مصرف طولانی مدت باعث کما ، تشنج ، متوقف شدن گردش خون ، اختلال عملکرد کبد و کلیه ، تعداد گلبولهای قرمز خون کم و مرگ آن شده است.
ممکن است کودکان نسبت به بزرگسالان نسبت به سموم دفع آفات حساس باشند. تشنج و مرگ بیشتر در نوزادانی دیده می شود که در دراز مدت در معرض اسید بوریک قرار دارند. در دهه 1960 پس از استفاده از ضد عفونی کننده های اسید بوریک به طور تصادفی در فرمول های شیرخوار ، چندین مورد کودک گزارش شد. در دهه 1970 و 80 میلادی ، استفاده از یک محصول تسکین دهنده لثه حاوی بوراکس و عسل روی پستانک ها منجر به گزارشات متعددی از تشنج در نوزادان شد. با این حال ، داده هایی که امکان مقایسه مستقیم کودکان و بزرگسالان را فراهم می کنند در دسترس نیست. بنابراین ، مشخص نیست که آیا کودکان به ویژه به اسید بوریک حساسیت افزایش داده اند یا خیر.
کودکان نسبت به بزرگسالان رفتارهای متفاوتی دارند که می تواند آنها را در معرض خطر بیشتری قرار دهد. ممکن است آنها خزنده یا بازی کنند و روی زمین بگذارند و دست یا چیزهای دیگر را در دهان خود بگذارد. به همین دلیل ، بسیاری از محصولات اسید بوریک نیاز به استفاده از آنها در مکان هایی غیر از دسترس کودکان دارند. برای تأیید پس از درخواست ، سطح کودک خود را در نظر بگیرید. همیشه برچسب را با دقت بخوانید و دنبال کنید.
اسید بوریک به طور طبیعی در محیط رخ می دهد. این گیاه را می توان در خاک ، آب و گیاهان یافت. اسید بوریک در آب حل می شود و می تواند با آب از طریق خاک حرکت کند. در شرایط خاص خاک می تواند به آب زیرزمینی برسد. اما تحرک آن در خاک به pH و وجود برخی فلزات بستگی دارد. اسید بوریک همچنین توسط گیاهان می تواند از خاک خارج شود. از طریق گیاهان به برگهای آنها منتقل می شود. هنگامی که در آنجا وجود دارد ، به طور کلی گیر کرده و به میوه منتقل نمی شود. گیاهان برای رشد به بور ، یک عنصر اصلی اسید بوریک نیاز دارند. با این حال ، بور بیش از حد می تواند برای گیاهان مؤثر بر رشد آنها سمی باشد. مرکبات ، میوه های سنگی و درختان آجیل نسبت به بور حساس هستند.
اسید بوریک بخارهای داخل جو را منتشر نمی کند. ذراتی که وارد هوا می شوند از بین نمی روند. آنها بر روی زمین مستقر می شوند یا توسط باران برداشته می شوند.
اسید بوریک عملاً برای پرندگان غیر سمی است. از نظر عملی غیر ماهی برای ماهی آب شیرین کمی سمی است. اسید بوریک عملاً برای قورباغه ها و وزغها و زندگی آبزیان مانند آبگرها غیر سمی است. ایالات متحده آمریکا EPA نتیجه گرفت که اسید بوریک نسبت به زنبورها نسبتاً غیر سمی است
دی اتیلن گلیکول (DEG) یک مایع شفاف ، بی رنگ و بدون بو با طعم شیرین است و یک ماده حلال عالی برای مواد شیمیایی و داروها نامحلول در آب است. DEG به عنوان یک جزء از محصولات مختلف مختلف از جمله آماده سازی ضد یخ ، مواد آرایشی ، روان کننده ها ، مایعات ترمز ، نوارهای کاغذ دیواری ، سوخت گرمایش / خنک کننده و به عنوان پلاستیک ساز استفاده می شود. DEG همچنین به طور نامناسب در آماده سازی دارویی برای ترکیبات غیر سمی جایگزین شده است ، و در نتیجه بیش از دوجین بیماری همه گیر مسمومیت انسان با نرخ مرگ و میر بالا حاصل شده است. مشخصه سمیت DEG نارسایی حاد کلیوی است و با وجود درمان تهاجمی با همودیالیز ، مرگ و میر گزارش شده است.
فرمول: C4H10O3
نقطه جوش: 245 درجه سانتی گراد
جرم مولی: 106.12 گرم در مول
تراکم: 1.12 گرم در سانتی متر مربع
نقطه ذوب: 10.45 درجه سانتیگراد (13.19 درجه فارنهایت ؛ 262.70 K)
خطرات اصلی: سمی
علاوه بر استفاده از آن در طیف گسترده ای از محصولات صنعتی ، همچنین در تعداد زیادی از مسمومیت های جمعی برجسته که به سال 1937 باز می گشت ، درگیر شده است.
خلاصه ای از ادبیات مربوط به DEG با جستجوی سیستماتیک OVID MEDLINE و ISI Web of Science گردآوری شد. اطلاعات بیشتر از فصل های کتاب ، گزارش های مربوطه و مطالب وب به دست آمد.
هدف از این بررسی ، جمع بندی کلیه جنبه های اصلی مسمومیت با DEG از جمله اپیدمیولوژی ، توکسوکینتیک ، مکانیسم سمیت ، خصوصیات بالینی ، سمیت DEG ، تشخیص و مدیریت است.
بسیاری از موارد مستند مسمومیت با DEG همه گیر (تعداد بیش از دهها نفر) بوده است که DEG در فرآورده های دارویی جایگزین شده است. بیشتر اوقات ، این بیماری همه گیر در کشورهای در حال توسعه و فقیر رخ داده است که دسترسی محدود به مراقبت های ویژه پزشکی وجود دارد و روش های کنترل کیفیت غیر عادی است.
به دنبال خوردن ، DEG به سرعت جذب می شود و در بدن توزیع می شود ، عمدتا در مناطقی که به خوبی پرفیوژن می شوند. متابولیسم عمدتاً در کبد رخ می دهد و والدین و متابولیت ، 2-هیدروکسی اتوکسی استیک اسید (HEAA) ، به سرعت از بین می روند.
اگرچه مکانیسم سمیت به روشنی مشخص نشده است ، تحقیقات نشان می دهد که متابولیت DEG ، HEAA ، مهمترین عامل سمیت کلیوی و عصبی است.
اثرات بالینی مسمومیت با DEG را می توان به سه مرحله تقسیم کرد: مرحله اول شامل علائم دستگاه گوارش با شواهد سوزش و ایجاد اسیدوز متابولیک است. در صورت تلفظ مسمومیت ، بیماران می توانند با اسیدوز متابولیک شدیدتر و شواهدی از آسیب در حال ظهور کلیه به مرحله دوم بروند که در صورت عدم مراقبت مناسب حمایتی ، می تواند منجر به مرگ شود. در صورت تثبیت بیماران ، ممکن است آنها با نوروپاتی های تأخیری مختلف و سایر اثرات عصبی ، گاهی کشنده وارد مرحله نهایی شوند. مقاومت در برابر DEG: مقادیر DEG لازم برای عوارض و مرگ و میر انسان به خوبی مشخص نشده است. آنها عمدتاً بر اساس گزارشات پس از برخی بیماریهای مسمومیتهای جمعی ، که ممکن است میزان سمیت را دست کم بگیرند ، بنا شده است. میانگین دوز کشنده تخمین زده شده در بزرگسالان تقریباً 1 میلی لیتر در کیلوگرم DEG خالص تعریف شده است
.
درمان اولیه شامل مدیریت مناسب راه هوایی و توجه به ناهنجاری های اسید-پایه است. استفاده سریع فومپیزول یا اتانول در جلوگیری از تشکیل متابولیت سمی HEAA مهم است. همودیالیز همچنین می تواند بسیار مهم باشد و ممکن است به تهویه کمک شود.
مصرف DEG می تواند منجر به عوارض جدی شود که ممکن است کشنده باشد. با وجود مراقبت های سریع حمایتی و استفاده به موقع از فومپیزول یا اتانول ، ممکن است پیش آگهی بهبود یابد
اسید استیک عملکردهای بسیاری دارد ، اما بیشتر به عنوان ماده شیمیایی ، قارچ کش ، علف کش ، میکروبیوژن ، تنظیم کننده pH ، ضد ماده و حلال در صنایع مختلف از جمله ، اما محدود به مواد غذایی ، کشاورزی ، تمیز کردن و مواد آرایشی کاربرد ندارد.
از آنجا که اسید استیک قارچ و میکروب ها را از بین می برد ، برای ضد عفونی عمومی و مبارزه با قالب و کپک بسیار عالی است. این ماده را می توان در چندین ماده تمیز کننده معمولی و سبز مانند مواد پاک کننده قالب و کپک ، پاک کننده کف ، تمیز کننده پنجره ها ، پاک کننده های سطحی ، اسپری های تمیز کننده و گرد و غبار و پاک کننده های سقفی به شکل سرکه یا به عنوان یک ماده غذایی به خودی خود یافت.
اسید استیک در صنایع مختلفی از جمله مواد شیمیایی (اسیدکننده و خنثی کننده) ، کشاورزی (به عنوان مثال علف کش برای کنترل علفهای هرز) ، کنسرو (به عنوان مثال طعم دهنده ترشی) ، نساجی و رنگ (به عنوان مثال ، تولید نایلون ، کاتالیزور رنگ) استفاده می شود. مواد غذایی (نگهدارنده دانه و یونجه) ، مواد آرایشی (ماده سفید کننده) و صنایع تولیدی (به عنوان مثال تولید لاک).
برای دیدن اینکه برخی محصولات حاوی اسید استیک هستند ، سعی کنید در بانک اطلاعات محصولات خانگی وزارت بهداشت ، درمان و خدمات انسانی ، راهنمای کارگروه محیط زیست (EWG) برای تمیز کردن سالم ، راهنمای خوب یا پایگاه داده آرایشی و بهداشتی پوست عمیق EWG جستجو کنید. به یاد داشته باشید اگر با استفاده از اصطلاح عمومی “اسید استیک” نتایج زیادی حاصل نمی کنید ، سعی کنید یکی از مترادف های آن را وارد کنید.
هنگامی که اسید استیک در محصولات مراقبت شخصی ، مواد غذایی یا داروها استفاده می شود توسط اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA) کنترل می شود. برای مصارف دیگر ، مانند سموم دفع آفات و مواد تمیز کننده ، توسط آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) کنترل می شود. آخرین بررسی ثبت نام دوره ای اسید استیک توسط EPA (پرونده شماره 4001) در سال 2008 آغاز شد.
طبق FDA ، اسید استیک و نمک سدیم آن ، دی اکسید سدیم ، GRAS یا “عموماً بی خطر” شناخته شده اند. EPA خاطرنشان می کند نیازی به نگرانی نیست. با این حال ، اسید سیتریک برخی از نگرانی های ایمنی و سلامتی ، به ویژه برای کسانی که با مواد شیمیایی کار می کنند ، همانطور که در موسسه ملی ایمنی و بهداشت کار (NIOSH) کارت ایمنی شیمیایی بین المللی (ICSC) در مورد اسید استیک ذکر شده است.
به علت نوسانات قیمت از قرار دادن قیمت اسید استیک در وب سایت معذوریم لطفا جهت دریافت قیمت و اطلاعات کامل را شماره های مندرج در وب سایت با ما در تماس باشید
برای انتشار هر باکتری به هر منظور ، تهیه محیط بیوشیمیایی و بیوفیزیکی مناسب لازم است. محیط بیوشیمیایی (تغذیه ای) به عنوان یک محیط کشت در دسترس است و بسته به نیازهای ویژه باکتری های خاص انواع و اقسام زیادی از محیط کشت ها با اهداف و کاربردهای مختلف تولید شده است. محیط کشت در جداسازی و نگهداری از باکتری ها بکار می روند و همچنین با توجه به خصوصیات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی آنها برای شناسایی باکتریها مورد استفاده قرار می گیرند. شیوه پرورش باکتریها و هدف محیط کشت ها بسیار متفاوت است. از محیط کشت های مایع برای رشد دسته ای خالص استفاده می شود ، در حالی که از محیط کشت های جامد به طور گسترده ای برای جداسازی برای تخمین جمعیت باکتری های زنده و سایر اهداف استفاده می شود. عامل روان کننده معمول برای محیط جامد یا نیمه جامد آگار است که یک هیدروکلوئید حاصل از جلبک های قرمز است. آگار به دلیل خاصیت فیزیکی منحصر به فرد که دارد مورد استفاده قرار می گیرد (در دمای 100 درجه سانتیگراد ذوب می شود و تا زمانی که خنک شود تا دمای 40 درجه سانتیگراد مایع باقی می ماند)
محیط کشت در واقع محیطی برای تولید و پرورش باکتری ها می باشد ، به عبارت دیگر می توان گفت که باکتری ها برای رشد مانند سایر موجودات زنده نیاز به یکسری از فاکتور ها دارند اگر این شرایط که باعث رشد و تکثیر باکتری ها می باشد فراهم شود در واقع می توان گفت که باکتری کشت یافته است . برای کشت باکتری شما باید یکسری از موارد مانند دمای مناسب ،رطوبت کافی ، نمک ،ph مناسب ،اکسیژن را برای باکتری ها فراهم نمایید . تنها محیط کشت به این مورد یعنی تولید و رشد باکتری اختصاص نمیابد و در تشخیص نوع باکتری ها نیز تاثیر گذار می باشد
این نوع از محیط کشت که از نامش نیز مشخص می باشد به صورت مایع می باشد و فاقد اگار است و در لوله های آزمایش مورد استفاده قرار میگیرد
این نوع از محیط کشت به صورت جامد می باشد و دارای اگار است این محیط کشت در پلیت و یا لوله های آزمایشگاهی مورد استفاده قرار میگیرد . در این محیط می تواند شمارش باکتری ها و کشت خالص را مشخص نمود
این نوع از محیط همانگونه که از اسمش مشخص می باشد کاملا به صورت منعقد نمی باشد این محیط کشت برای بررسی حرکت و جابجایی باکتری ها و ایجاد حالت بی هوازی مورد استفاده قرار میگیرد . در این محیط آگار کمی موجود می باشد
یک محیط کشت تشخیص برای باکتری ها می باشد این محیط می تواند کلونی باکتری های مختلف را از یکدیگر متمایز کند . این محیط دارای یک معرف PH می باشد
اگر به دنبال یک محیط برای رشد کامل باکتری ها می باشد این محیط می تواند برای شما مفید باید . نرخ رشد باکتری ها در این نوع کشت تا 80 درصد می باشد به عبارت دیگر شرایط موجود در این محیط کشت می تواند تا 80 درصد اکتری ها را رشد دهد. در این محیط هیچ گونه تغییر رنگی صورت نمی گیرد
این نوع محیط نیز زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که تعداد باکتری ها کم باشد و میکروب نیز وجود داشته باشد و جداسازی این دو نیز مشکل باشد . محیط غنی دارای لپید ها ، اسید آمینه ها ، و ویتامین ها مناسب برای رشد باکتری ها می باشد .
برای رشد میکروارگانیسم ها غیر از ارگانیسم از این محیط استفاد می شود . این محیط دارای ترکیباتی از قبل آنتی بیوتیک ،نمک صفرایی و رنگ ضد میکروبی برای جلوگیری از رشد باکتری ها می باشد
محیط کشت عمومی یک محیط کشت معمولی می باشد که انواع باکتری ها و میکروب ها می توانند در آن رشد کنند .این محیط یک محیط ساده می باشد و هیچ محدودیتی برای رشد باکتری ها ایجاد نمی کند .محیط عمومی دارای آب و مواد مغذی بود و کمتر از آن برای پرورش و نگهداری میکرو ارگانیسم ها استفاده می شود و بیشتر برای جداسازی سلول های میکرو ارگانیسم ها استفاده می شود
الف) متوسط ساده
ب) محیط پیچیده
ج) محیط مصنوعی یا تعریف شده
د) رسانه ویژه
برای ساخت محیط کشت همانگونه که در پاراگراف های قبل اشاره شد باید شرایط محیط را به گونه ای فراهم کنیم تا باکتری ها بتوانند به صورت صحیح رشد و تاکثر پیدا کننده لازم است بدانید هر نوع محیط کشتی می تواند برای یک مورد خاص ، مورد استفاده قرار بگیرد . محیط کشت ها دارای انواع مختلفی با ساختار گوناگون می باشد که شما می تواند در صورت داشتن تجربه مناسب محیط مناسب را خریداری و مورد استفاده قرار دهید
برای خرید محیط کشت شما می توانید از طریق اینترنت اقدام به خرید محیط کشت های گوناگون کنید فروش اینترنتی محیط کشت می تواند مزیت ها بسیاری داشته باشد. روش دوم برای خرید این نوع از محیط ها مراجعه به بورس تجهیزات پزشکی مانند خیابان جمهوری در تهران می باشد . گروه ماینو لب یکی از فروشگاه های اینترنتی فروش محیط کشت در تهران می باشد که در این زمینه سالیان طولانی در حال فعالیت می باشد شما می توانید برای خرید محیط کشت و مشاوره های رایگان با شماره های مندرج در وب سایت با ما در تماس باشید تا همکاران ما اطلاعات کامل را در اختیار شما قرار دهند.